Op vrijdag 27 oktober 2023 staat een interessant evenement op de planning bij Audiofrenzy Maastricht: de gespecialiseerde AV-winkel zet op deze dag het merk Yamaha centraal. Het draait allemaal om de nieuwe Yamaha RN-600A, RN-800A, RN-1000A en RN-2000A-receivers. De YH-5000-SE hoofdtelefoon niet te vergeten. Geluidskwaliteit én technologische innovatie komen samen.

Het team van Audiofrenzy zal deze dag gastheer zijn voor een unieke luisterervaring. Jij als consument wordt uitgenodigd om naar hartenlust te luisteren, te vergelijken en bovenal te genieten van de nieuwste Yamaha-receivers die een revolutie teweegbrengen in de audio-industrie. Als je weet dat de volgende modellen present zijn: RN-600A, RN-800A, RN-1000A en RN-2000A, weet je dat het goed zit op het gebied van audiofidelity en connectiviteit.

De Yamaha YH-5000-SE hoofdtelefoon, één van de meest geanticipeerde releases, zal ook centraal staan tijdens het Yamaha-evenement. Deze hoofdtelefoon belooft een ongeëvenaarde luisterervaring waarbij elk detail van jouw favoriete nummers tot leven komt.

“Kom naar hartenlust luisteren, vergelijken en genieten van de nieuwste Yamaha receivers én ontdek wat High-End Head-fi echt inhoud!”

Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste audio-innovaties: op het Audiofrenzy x Yamaha-evenement zal je heel wat muzikale ontdekkingen doen. Mis deze kans niet om te genieten van de toekomst van audio-entertainment. Zet vrijdag 27 oktober alvast in jouw agenda.

Verkooppunten van het merk yamaha