Dat de vierde generatie van Bowers & Wilkins’ welbekende 800-Serie Diamond eindelijk het daglicht heeft gezien, dat moeten we jullie niet meer vertellen. Maar waar en wanneer zal nu de officiële introductie gebeuren van deze nieuwe luidsprekerserie? Er is maar 1 adres en twee ‘tijdstippen’. Respectievelijk Schoenmakersstraat 19 in Roermond en 10 + 11 september. Kort samengevat: op vrijdag en zaterdag kan je terecht bij Poulissen Audio Video Center in Roermond. Allen uitkijken daarnaar!

Met de introductie van hun vierde generatie 800-Serie Diamond verwelkomt Bowers & Wilkins een geheel nieuw industrieel ontwerp gecombineerd met een reeks van baanbrekende technologieën zodat de lat voor pure geluidskwaliteit nog hoger wordt gelegd.

De 800 Series Diamond luidsprekers zijn speciaal ontworpen voor kenners én liefhebbers van hoogwaardige audiokwaliteit. De speakers zijn in staat om een zuiver en natuurlijk geluid te produceren waar je sprakeloos van wordt. Klinkt veelbelovend. Meer daarover lees je in dit bericht.

Lees ook


Bowers & Wilkins 800-Serie D4Bowers & Wilkins: de vierde generatie van hun 800-Serie Diamond is een feit

 


 

Maar er is nog meer goed nieuws want je kan dit zelf ervaren bij Poulissen in Roermond op vrijdag 10 en zaterdag 11 september. Markeer het dus alvast maar met stip in je agenda. Je bent van harte welkom.

Rekening houdend met de coronamaatregelen, wordt er wel op voorhand gevraagd om je hierbij aan te melden indien je met eigen ogen én oren de ‘next-gen’ 800-Serie Diamond wil aanschouwen. Niet te missen.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl. Vergeet in je bericht zeker niet naam, aantal personen en de datum te vermelden dat je er graag bij wenst te zijn. Ook kan je erbij vermelden of je liever in de ochtend of in de middag komt. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen voor het reserveren van een exclusieve plaats.

Wil je liever een individuele luisterafspraak maken? Dat kan vanaf 1 september 2021. Hiervoor bel je met Poulissen via het volgende nummer: +31(0)475-335716. Of je kan ook een e-mail sturen naar info@poulissen.nl. Meer weten? Surf dan zeker naar de website van Poulissen en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins