Het nieuwe voetbalseizoen staat in de startblokken, dat staat als een paal boven water. Naar aanleiding van deze ‘start’, kondigen Sonos en Liverpool FC een primeur aan. En nee, het is niet zomaar een. Het is eentje met een wel heel impressionante omvang. De twee ‘merken’ hebben namelijk een meerjarenovereenkomst gesloten waarin Sonos wordt aangewezen als de officiële geluidspartner van Liverpool FC. Als dat niet leuk is?

Kort door de bocht zal het samenspel, tussen Sonos en Liverpool FC, een nog mooiere voetbalbeleving mogelijk maken. Hoe ze dat doen? Natuurlijk met met fantastisch geluid zoals we dat gewoon zijn van het gerenommeerde audiomerk. Het doel? De geluidsbeleving van het voetbal op Anfield (thuisstadion van het team) en voor fans over de hele wereld verbeteren.

“Met een passie voor geweldige geluidservaringen maakt Sonos producten en audiocontent die sportwedstrijden een boost geven en fans nog dieper in de wereld van hun favoriete sport en team trekken.”

Aldus de fabrikant. Het is de eerste keer dat Sonos een collaboratie aan gaat met een sportteam. Geluid is immers altijd al een essentieel onderdeel geweest van sport. Het laadt elke wedstrijd met energie. Dat gaat van de muziek die de spelers luisteren net voor de aftrap tot en met de clubliederen die weerklinken.

Sonos Liverpool FC

Bij Sonos zijn ze dan ook op zoek gegaan naar een team én fanbase die hun passie voor geluid delen. Dankzij onder andere de opzwepende sfeer van Anfield en de sterke band van de stad met muziek, bleek Liverpool FC de perfecte match.

In nauwe samenwerking met de officiële supportersverenigingen van Liverpool gaat Sonos het geluid van Anfield naar ze toe brengen door de unieke en energieke sfeer van het stadion te reproduceren met de kracht van Sonos home cinema belevingsproducten.

Daarnaast zullen ook meeslepende geluidsbelevingen gecreëerd worden in het stadion. Meer bepaald in de interne lounges en spelersruimtes, alsook ook in het AXA Training Centre waar de club traint.

Wil je nog verder op de hoogte blijven over alles wat er reilt en zeilt tussen beide ‘partijen’? Volg dan zeker de Instagram accounts van Sonos en Liverpool FC. Zo blijf je ten alle tijd op de hoogte.

Misschien ook leuk om te vermelden is dat Liverpool de geboorteplaats is van iconische artiesten. Bovendien herbergt het een aantal beroemde muziekpodia. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Liverpool de luidste voetbalfans ter wereld heeft. Met miljoenen supporters van over de hele wereld is het geluid van Liverpool FC tot ver buiten de stadionmuren te horen.

Verkooppunten van het merk sonos