Dat er voor Sony nieuwe producten zitten aan te komen, dat is wel duidelijk. In een geplande livestream, die terug te vinden is op YouTube, pakt de elektronicagigant uit met een titel genaamd ‘Find Your New Zone’. Wat er precies zit aan te komen, dat is alsnog onduidelijk. Ook is het nog niet zeker binnen welke marktsegmenten de producten zich zullen situeren. ‘Fingers crossed’ dat het gaat om sfeervolle belevingstoestellen die jij in huis kan halen.

Tijdens verschillende livestreams die in première gaan op dinsdag 29 juni om 23 uur, pakt Sony uit met in totaal 4 showcases: ‘Sony Showcase of New Products’, ‘iiTzTimmy Finds New ZONE’, ‘Tech Steve Finds New ZONE’ en ‘A Special Partner Finds New ZONE’. In afwachting van de officiële introductie wordt er alvast aardig geraden door het grote publiek: wordt het een nieuwe monitor, televisie, headset, …? Dat is op het moment van schrijven koffiedik kijken. Vermoedelijk zal er een link gemaakt worden met de term ‘ZONE’ aangezien Sony hier onder andere mee uitpakt.

Wil jij het nieuws uit de ‘eerste hand’ vernemen? Dan zit je op deze pagina alvast helemaal goed:

Kan jij online niet aanwezig zijn maar wil je niets missen van al het Sony nieuws, specifiek gericht op audio én video? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en beleef alles vanop de eerste rij. Ready to ‘buckle up’?

Verkooppunten van het merk sony