Combineer vakmensen, die elk een passie hebben voor beeld en geluid, met audio en video merken van topniveau onder één dak en je komt al heel snel uit op de Home Cinema Happening van Cinedream, editie 2021. Werkelijk uniek in de Benelux. Heb je een bescheiden budget of wil je toch liever een high-tech Home Cinema bouwen? Het team van Cinedream staat jou heel graag bij met raad en daad.

Op zaterdag 20 november van 10u tot 19u en zondag 21 november van 10u tot 18u kan je in het Wijnegem Business Center (WBC) terecht voor Cinedream’s Home Cinema Happening 2021. Een sfeervol event waarbij de mogelijk wordt geboden om op 1 locatie alle nieuwigheden te ontdekken op vlak van Home Cinema.

Deelnemers die hun stand inmiddels al bevestigd hebben: Bluesound, DALI, Denon, JVC, LG, Klipsch, Samsung, … en zo blijft het maar doorgaan. Allemaal, stuk voor stuk, topmerken die jij kan ontdekken. Klinkt alvast veelbelovend! Een overzicht van alle deelnemers vind je trouwens hier.

Lees ook


The MovievanEen mobiele Home Cinema voor bij je thuis? Ontdek dan zeker eens The Movievan van Home @ The Movies en Cinedream

 


 

Er is gratis parking voor de deur (met inbegrip van 4 laadpalen) én niet onbelangrijk: het event is volledig gratis. Een kleine honger? Of liever een drankje? Geen zorgen, Cinedream ‘got your covered’. Met dank aan de foodtruck van Flavour Jay.

Wil ook jij een vlotte toegang tot deze groots opgezette Home Cinema Happening? Registreer je dan zeker hier en reserveer zo jouw ‘spot’ in het Wijnegem Business Center. Afspraak op zaterdag 20 (10u – 19u) of zondag 21 november (10u – 18u) in de Bijkhoevelaan 3 van Waregem.

Nieuwsgierig naar hoe het er tijdens de editie van 2019 aan toe ging? Je ontdekt het in deze sfeervolle video.

Verkooppunten van het merk dali