Integrated Systems Europe, ook bekend als ISE, is ‘s werelds grootste AV-beurs. Dit jaar ging het event door van 6 tot 9 februari in Amsterdam. Op deze beurs stelden de standhouders hun laatste nieuwe geavanceerde technologie, producten en oplossingen voor, voor zowel distributeurs als eindgebruikers.
Een van de meest opvallende aanwezigen was Bowers & Wilkins: zoals gewoonlijk bouwden zijn een thuiscinema-installatie met heel wat interessante nieuwe toevoegingen. Ze bouwden een “uitzonderlijke 800 Diamond Theatre-ervaring” door middel van een thuisbioscoopruimte rond een CI800 Series Diamond-luidsprekersysteem.
Natuurlijk kon de aankondiging van nieuwe producten ook niet ontbreken: de 700 Series staande luidsprekers en de DB4S-subwoofer, waardoor hun reeks met subwoofers wordt uitgebreid tot 4.
Naast de DB1D-, DB2D en DB3D-modellen die B&W al eerder lanceerden, werden deze vergezeld door de DB4S-subwoofer, die werd aangekondigd op de beurs. De DB4S-subwoofer heeft een single driver, bevat een 250 mm Aerofoil-basconus, een 1000 W-versterker, een digitale voorversterker met op Dynamic EQ App gebaseerde opstelling en een BT-LE-besturing.
De 700 series luidsprekers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, hout en wit en de kreeg veel positieve commentaar. Ze zorgen niet enkel voor goed en mooi geluid, ze zien er ook nog heel elegant en strak uit. Een echte streling voor het oog (en oor!).

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins