Dear Reality heeft MIYA geïntroduceerd, een revolutionaire plug-in voor waveletvervorming van audiosignalen. MIYA creëert een breed scala aan permutaties van het originele inputsignaal met aanpasbare harmonische componenten. Gebruikers kunnen audio heruitvinden en geluiden ‘sculpteren’ zoals op een synthesizer. Variërend van subtiele veranderingen tot extreme vervorming en krachtige sub-harmonics.

In tegenstelling tot gewone vervormingseffecten detecteert MIYA zero-crosses in het originele signaal en vervangt deze door aanvullend samengestelde golfvormen. Felix Lau, producteigenaar bij Dear Reality, benadrukt de unieke digitale vervormingstechnologie van MIYA. Zowel het originele karakter als de sound wordt behouden.

MIYA biedt gebruikers de mogelijkheid om texturen toe te voegen, het signaal te veranderen en zelfs vanaf nul op te bouwen met precies afgestemde wavelets. De real-time visualizer geeft feedback in vier kleuren. De Analyzer-sectie maakt gedetailleerde aanpassingen mogelijk. MIYA opent deuren naar een rijke geluidsmanipulatie, waarbij de grenzen tussen subtiele nuances en gedurfde vervormingen vervagen.

Ben je benieuwd wat Dear Reality kan realiseren? Dan kan het misschien wel interessant zijn om onderstaand filmpje te bekijken.

Verkooppunten van het merk sennheiser