Naast deelnemers zoals Fine Sounds BeneluxLinn en Daudio op het Dutch Audio Event van dit jaar, zal het ook weer ‘likkebaarden’ worden op muzikaal vlak in kamer 7. Want daar zal dit jaar Joenit exposeren. Misschien in een iets kleinere kamer als andere jaren, maar daarom zeker niet minder fraai. Zeker als je kijkt naar de leuke producten die ze zullen meenemen.

Net zoals de gekende Belgische distributeur aanwezig zal zijn op Audio Show iEar’ 2021, tekent Joenit graag present voor het Dutch Audio Event 2021 dat overigens plaats zal vinden op zaterdag 30 en zondag 31 oktober. Meer bepaald in het Koningshof van Veldhoven. Allen uitkijken daarnaar.

Maar waar zal Joenit dit jaar mee uitpakken? Zoals je waarschijnlijk al kon verwachten zullen Totem en Rega de hoofdrol vertolken. Twee ‘oerdegelijke’ Britse merken die een echte ‘match made in heaven’ zijn.

De jongens van Joenit zullen zich voornamelijk richten op 1 set bestaande uit de Rega Planar 8 draaitafel met Apheta 3 element, Rega Aria MM/MC phonoversterker en Rega Atheos geïntegreerde versterker. Dat zal gecombineerd worden met de Totem Fire V2 luidsprekers die we eerder mochten reviewen. Mocht je ‘m gemist hebben, dan kan je de review hier rustig nalezen. Wij zijn alvast 100 procent fan!

Lees ook


Totem Element Fire V2: ReviewTotem Element Fire V2 review

 


 

Zoals je ziet, en binnenkort zal horen in Veldhoven, wordt er vooral de focus gelegd op het afspelen van vinyl. Zowel Sam als Bram zullen tijdens het weekend van 30 en 31 oktober aanwezig zijn om de demo’s te verzorgen en jullie vragen te beantwoorden.

Tickets voor het Dutch Audio Event vliegen ondertussen de deur uit. Wil jij, voor het eerst in lange tijd, nog eens naar een leuke audioshow om al het moois te ontdekken? Koop dan nu je ticket(s) via deze link en mis het niet. Voor Joenit specifiek, afspraak in kamer 7.

Voor de mensen die Rega en Totem nog niet zouden kennen. Rega enerzijds is een bedrijf dat anders is dan alle andere. Al 45 jaar bieden ze producten aan voor muziekliefhebbers waarbij muzikale prestaties voorop staan. Zelfs als de weg soms verder leidt dan de gebaande ‘muziekpaden’.

Bij Totem anderzijds is het hun missie om luidsprekers te ontwerpen die in staat zijn om muziek te reproduceren waarbij een meeslepende geluidsweergave centraal staat. Muzikaliteit is hierbij ‘number one’. Naar eigen zeggen echte ‘soul-movers’ voor enthousiaste muziekliefhebbers, audiofielen, …

Verkooppunten van het merk rega