NAD Electronics kondigt de beschikbaarheid aan van de CS1 Endpoint Network Streamer, een compacte én minimalistische streamingcomponent. Met ondersteuning voor populaire streamingopties zoals Apple AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect en TIDAL Connect, biedt de CS1 een breed scala aan connectiviteitsmogelijkheden voor muziekliefhebbers.

Met een premium differentieel DAC-ontwerp, gebaseerd op de Texas Instruments PCM5141 DAC, én ondersteuning voor 24 bit/192 kHz audio met hoge resolutie, levert de CS1 een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Aldus NAD. Dankzij de ingebouwde Bluetooth, dual-band Wi-Fi plus LAN Ethernet-poort en stereo analoge, optische digitale en coaxiale digitale uitgangen, is de CS1 ontworpen om gemakkelijk te integreren in elk bestaand audiosysteem.

Ongeacht of je nu wilt streamen vanaf je iPhone, iPad of iMac met Apple AirPlay 2-ondersteuning, afspelen vanaf een Casting-app op een smartphone, tablet of pc met Chromecast-ondersteuning, of muziek afspelen op een slim apparaat en vervolgens overbrengen naar de CS1 met Spotify Connect en TIDAL Connect ondersteuning: de CS1 weet er wel ‘weg mee’.

De NAD CS1 Endpoint Network Streamer is vanaf nu verkrijgbaar bij deelnemende dealers voor een verkoopprijs van afgerond 400 euro (399 euro om precies te zijn). Met de CS1 kunnen muziekliefhebbers hun bestaande stereosysteem upgraden en genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit met de nieuwste streamingtechnologieën.

Benieuwd naar alle verdere details? Bezoek dan zeker eens de productpagina en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk nad