Sonos kondigde recent aan dat een nieuwe samenwerking tot stand is gekomen met artiest Lorde. Je kan haar kennen van het nummer ‘Royals’ waarvoor ze eerder 2 Grammy Awards ontving. Maar ze scoorde ook andere hits zoals ‘Green Lights’ en ‘Team’. Zowel Sonos als Lorde nodigen luisteraars uit om de magische wereld te verkennen die haar beweegt, vormt én inspireert. Zowel thuis als buiten. 

“Sonos Radio geeft fans de kans om dieper in de context, verhalen en rauwe creativiteit van de grootste muzikale geesten van nu te duiken.”

Aldus Brian Beck, Head of Music bij Sonos. Ben je nieuwsgierig naar de nummers en verhalen die Lorde gevormd hebben tot wie ze nu is? Dan kan je luisteren naar haar Sonos Radio-station genaamd SOLARSYSTYM. Volgens de zangeres zelf is het radiostation een soort toegangspoort tot haar brein, waar luisteraars kunnen horen welke nummers superveel voor haar hebben betekend. Dankzij het station kunnen fans eerlijk en onverbloemd inzicht krijgen in Lorde haar muzikale reis. Want de artieste vertelt over de momenten en personen die haar hebben geïnspireerd, van vroeger tot nu.

Daarnaast kunnen fans op avontuur gaan met een sterrenhemel geïnspireerde draagtas voor de Sonos luidspreker Roam. Deze tas is ontworpen door een samenwerking van Lorde, Sonos en de ecoogische designers van Everybody.World. Hiermee worden 3 nieuwe kleuren van de speaker geaccentueerd die gebaseerd zijn op het buitenleven en de natuur. Vandaar de duurzame draagtas.

De maansikkelvormige draagtas heeft een diep donkerblauwe kleur, zoals de lucht na middernacht. Daarop zijn lichte stiksels aangebracht waardoor een hemels effect ontstaat. Als jij graag zo’n tas wil bemachtigen kan je meedoen via een wereldwijde giveaway op het Instagram-kanaal van @sonosradio. Wie niet waagt, niet wint!

Kortom: wil je meer weten over Lorde? Dan kan je, in volle glorie, luisteren naar het radiostation SOLARSYSTYM dat wereldwijd beschikbaar is op Sonos Radio en Mixcloud. Perfect voor iedereen die onderweg is.

Verkooppunten van het merk sonos