De Japanse toonaangevende audiofabrikant, die ondertussen wereldwijd naam en faam heeft opgebouwd, introduceert vandaag hun allereerste line-up van true wireless in-ear oordopjes. Ze komen aanzetten met de AH-C830NCW en AH-C630W. Twee nagelnieuwe modellen die volgens Denon de beste geluidskwaliteit in hun klasse bieden. Zowel voor het afspelen van muziek als het voeren van telefoongesprekken.

Beide exemplaren zijn nauwgezet ontworpen met het oog op de consument die graag wil gaan voor de allerbeste geluidskwaliteit. Inclusief een uitstekend comfort. Tijdens het reizen, werken, relaxen, … Overal zorgen de AH-C830NCW en AH-C630W van Denon voor een ‘streepje muziek’. Beide in-ears zijn uiteraard compatibel met bluetooth.

Denon spreekt over een een levensecht geluid dat ten gehore wordt gebracht dankzij onder andere grote en dynamische drivers die zijn getest en afgestemd door hun ‘Sound Masters’. Daarnaast beschikken de Denon oordopjes over Noise Cancelling. Een techniek die omgevingsgeluiden onderdrukt. Wat we mogen verwachten? Verbluffende niveaus van detail, dimensionaliteit en dynamiek die nog nooit eerder zijn ervaren met conventionele oordopjes.

Al jaren stond Denon te popelen om hun premium Hi-Fi geluid naar compacte, betaalbare draadloze in-ear oordopjes te brengen. En dit is uitgerekend het perfect moment. Vooral omdat meer mensen thuis en onderweg verlangen naar beter geluid. Dat zegt Trip Randall, president van Denon.

“Nergens anders vind je de beste geluidskwaliteit in zijn klasse, gekoppeld aan een licht en ergonomisch ontwerp.”

De in-ears zijn zowel zweet- als waterbestendig. Als dat niet handig is? Reken daarbij op een lange batterijlevensduur. Met de Denon AH-C830NCW kan je bijvoorbeeld zo tot wel 6 uur lang luisteren naar je favoriete muziek op één enkele lading. Bij de AH-C630W is dat iets minder met een speelduur van 4,5 uur. Tel je daarbij een extra oplaadcycli via de bijgeleverde case? Dan wordt het bovengenoemde verlengd tot respectievelijk 24 uur en 18 uur.

Beide exemplaren zijn zorgvuldig ontworpen met behulp van uitgebreide gehoorgangsimulaties. De technici van Denon hebben de perfecte vorm kunnen creëren. Elke oordop wordt geleverd met eenvoudig te bevestigen siliconen oordopjes in drie maten voor een maximaal comfort.

Niet alleen de AH-C830NCW (€159) maar ook de AH-C630W (€99) is verkrijgbaar in een zwarte of witte afwerking. Denon laat weten dat beide in-ear oordopjes ondertussen verkrijgbaar zijn.

Verkooppunten van het merk denon