Het gerenomeerde audiomerk Focal lanceert twee nieuwe afwerkingen voor hun reeds bestaande Focal Kanta No.2 luidspreker. Je kon al kiezen uit 8 verschillende ‘kleuren’ maar nu voegt de Franse luidsprekerfabrikant daar nog eens twee aan toe.

Focal luistershow Kanta 2

Met Kanta-serie heeft Focal altijd in het achterhoofd gehouden dat een luidspreker meer moet doen dan er enkel en alleen goed uitzien Ze zijn ervan overtuigd, net zoals ons, dat de geluidsweergave en beleving minstens even zo belangrijk is als je graag wilt genieten van jouw favoriete muziek.

Zo kozen ze tijdens het ontwerpen er bijvoorbeeld voor om een Flax conus (vlas) te combineren met een Beryllium tweeter. Naar eigen zeggen een heel succesvolle en geslaagde combinatie.

Nu laten ze weten dat er in totaal 2 nieuwe afwerkingen beschikbaar zijn namelijk hoogglans carrara wit en hoogglans walnoten met een zwarte front. Deze nieuwe luxe afwerkingen stralen pure klasse uit, wij zijn alvast fan!

Kan je niet genoeg krijgen van de Kanta No.2 of wil je graag meer weten over deze luidspreker? Lees dan zeker eens ons vorige bericht!

Neem gerust een kijkje op de website van Focal als je nog meer te weten wilt komen over deze unieke luidspreker.

Verkooppunten van het merk focal