Naast de introductie van Denon’s nieuwste vlaggenschipmodel, de AVC-A1H, mag ook de AVC-X4800H er ‘wezen’. Ook dit exemplaar staat volgens de welbekende fabrikant synoniem voor de ultieme thuisbioscoopervaring. Als je beslist om dit model in huis te halen, mag je dit alvast verwachten: een krachtige 200 Watt versterker (9 kanalen), geavanceerde HDMI-verwerking, 3D surroundgeluid, high-definition video tot 8K alsmede ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro 3D.

De AVC-X4800H is geoptimaliseerd voor elke ruimte, ongeacht de grootte of vorm. De versterker biedt ruimtecorrectietechnologie van Audyssey (MultEQ XT32) en is beschikbaar als optie vanaf medio maart 2023 (via Dirac Live). Verder is de versterker uitgerust met HEOS Built-in waarmee je gemakkelijk muziek kan streamen naar compatibele speakers.

De 9 discrete, 200 Watt monolithische high-current versterkers garanderen optimale kanaalscheiding waardoor je filmsoundtracks en muziek tot in de details kan waarnemen. De versterker biedt diverse installatiemogelijkheden met een grote mate van flexibiliteit om jouw thuisbioscoopervaring te maximaliseren.

Lees ook


Denon PMA-900HNE: Review netwerkversterker

 


 

De Denon AVC-X4800H is ontworpen en met zorg vervaardigd door Denon (in Japan) om de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende liefhebbers van een thuisbioscoop te bevredigen. Klinkt alvast erg leuk. De adviesprijs van de Denon AVC-X4800H bedraagt 2.599 euro.

Verkooppunten van het merk denon