Ben jij op zoek naar een streamingversterker met het principe ‘just add streaming speakers’? Dan kan de nieuwste POWERNODE EDGE van Bluesound jou misschien wel bekoren. Verander elke ruimte in een ‘HiFi oase’ met deze ‘instapper’, aldus Bluesound. Streamingbronnen worden gecombineerd met controle én versterking, ‘verpakt’ in een slank design dat ook nog eens betaalbaar is. Beter kan je het niet hebben. Nieuwsgierig wat deze single-zone, draadloze versterker voor muziekstreaming allemaal te bieden heeft?

Bluesound maakt zich sterk dat een versterking van audiofiele kwaliteit wordt gegarandeerd. Perfect om een paar passieve luidsprekers te connecteren zodanig dat een volledig hifi systeem wordt gecreëerd. Ook kan je deze telg gebruiken om jouw bestaand systeem uit te breiden.

Bluesound Powernode EdgeEen andere niet te missen optie kan zijn: het toevoegen van de PULSE SUB + draadloze subwoofer. Zo verkrijg je een krachtig doch compact 2.1 stereosysteem. De POWERNODE EDGE kan ook de achterkanalen van een Bluesound draadloze surround sound opstelling van stroom voorzien. Als dat niet handig is?

Als we onder de behuizing zouden kijken, dan komen we al snel uit op de 2 x 40 Watt DirectDigital versterker. Zo kan de POWERNODE EDGE probleemloos én efficiënt hi-res audiotracks verwerken tot 24 bit/192 kHz. Er wordt ondersteuning geboden voor het afspelen van MQA waardoor muziekliefhebbers kunnen luisteren naar de echte ‘studiomasters’ van hun favoriete albums. Inclusief een geluidsweergave zoals ze bedoeld was.

Bluesound Powernode EdgeDoor zijn kleine vormfactor, integreert de POWERNODE EDGE naadloos in elk interieur. Met een muurbeugel, die meegeleverd wordt, kan hij worden verborgen in kasten of achter sofa’s. Een ander voordeel: door het zorgvuldig uitgekiende design kan de streamingversterker makkelijk geïnstalleerd én gestapeld worden. Smart home-installateurs zullen de 1U-rackhoogte en halve rackbreedte weten te waarderen, in combinatie met een aanraakbedieningspaneel voor dagelijkse afspeelfuncties dat gemakkelijk toegankelijk is.

Er zijn meer dan 20 geïntegreerde muziekdiensten en duizenden internetradiostations rechtstreeks voorhanden. Alles kan bediend worden via de BluOS Controller app. Om content af te spelen vanuit een persoonlijke muziekbibliotheek, zijn er 3 verschillende opties: via wifi, ethernet of een USB-schijf.

Wil je de POWERNODE EDGE perfect laten aansluiten op een Apple ecosysteem? Dan zal jij de ingebouwde AirPlay weten te waarderen. Meer traditionele bedrade bronnen kunnen aangesloten worden via de HDMI eARC-ingang of de combo analoge/digitale ingang.

Wil jij meerdere Bluesound spelers in huis toevoegen om een hoogwaardig multiroom systeem op te zetten met BluOS? Dat kan. Het is ‘s werelds meest veelzijdige hi-res audioplatform voor in huis. Stuur muziek van speler naar speler of synchroniseer meerdere spelers met één stream. Eenvoudige bediening is altijd beschikbaar via de BluOS Controller app voor iOS, Android, Mac of pc. Als dat niet echt ‘jouw ding’ is qua bediening, dan is er nog altijd het glazen aanraakpaneel voor snel toegankelijke bedieningselementen zoals afspelen, pauzeren en volume omhoog/omlaag. De POWERNODE EDGE kan worden geïntegreerd met de populairste smart home controllers zoals Crestron, Control4, URC, RTI, ELAN en anderen.

Op het moment van schrijven worden de eerste pre-orders voor de POWERNODE EDGE aangenomen. De adviesverkoopprijs is vastgelegd op 699 euro. Meer weten? Surf dan zeker naar de productpagina en ontdek alles over dit exemplaar.

Verkooppunten van het merk bluesound