Op High End München 2022 exposeerde DALI dit jaar in maar liefst twee ruimtes. In een aankondigingsbericht op hun website lieten ze voor de show al weten dat er heel wat moois zat aan te komen waaronder hun nieuwste paradepaardje binnen het high-end segment: de DALI KORE. Dat het hier gaat om een state-of-the-art vlaggenschip luidspreker, dat steekt de fabrikant niet onder stoelen of banken. Ze pakken groots uit, zeer groots!

DALI omschrijft deze nieuwe ‘krachtpatser’ als een luidspreker die niet alleen binnenshuis ontworpen is maar ook geproduceerd werd in hun eigen faciliteiten (Denemarken). Het is voorzien van alle nieuwe DALI-technologieën wat uiteindelijk resulteert in uitstekende geluidsprestaties. De DALI KORE vertegenwoordigt voor DALI een wedergeboorte op het gebied van design, elektro-akoestiek, engineering, productie én muziek. Aldus Lars Worre, CEO bij DALI.

Dat audiomerk DALI een passie heeft voor muziek, dat staat als een paal boven water. Iets dat we meermaals kunnen bevestigen, zeker na het reviewen van producten zoals de … Tijdens de lancering op 19 mei 2022 ging alvast onderstaande video in première op YouTube waarbij het ‘grote publiek’ in de mogelijkheid werd gesteld om kennis te maken met de DALI KORE. Moest je al benieuwd zijn naar de adviesprijs, die is ‘niet van de poes’. Een belangstellende zal moeten rekenen op een budget dat bestaat uit 5 cijfers (voor de komma weliswaar). Maar, in ruil heb je wel echt unieks in jouw luisterruimte staan.

Vier decennia lang maakt DALI luidsprekers die voortborduren op hun eigen prestaties van het verleden. Stap voor stap hebben ze producten ontwikkeld om het leven van de consument te verrijken door liefde voor muziek en uitmuntendheid op vlak van geluidsweergave te combineren. Met de onthulling van hun KORE zet DALI een volgende stap in dat verhaal.

Hoe ze dat precies doen? Door alles wat ze weten te investeren in de beste luidspreker die DALI kan ontwerpen én produceren. De ‘slogan’ van DALI luidt niet voor niks als volgt: because only music matters. Een presentatie op High End München 2022 die deze overtuigende ‘leuze’ alleen maar kracht bijzet.

Klaar om alles te ontdekken over de DALI KORE? Relax, sit back & enjoy the ‘high-end’ ride op High End München 2022.

Verkooppunten van het merk dali