Tijdens Integrated Systems Europe 2022 stelt Bowers & Wilkins, het gerenommeerde audiomerk dat de meeste onder ons wel kennen, 4 nieuwe producten voor. Tussen 10 en 14 mei worden bezoekers in de mogelijkheid gesteld om kennis te maken met hun nieuwste innovaties. Hieronder vallen de Bowers & Wilkins DSP-versterkers (model CDA-2HD en CDA-4D) en in-wall subwoofers (model ISW-6 en ISW- 8).

Als eerste ‘in lijn’: de CDA-2HD. Dit betreft een krachtige versterker met veel vermogen en geïntegreerde DSP. Het exemplaar is maar liefst 500 Watt ‘sterk’ per kanaal. Het is, qua design, stijlvol en compact opgevat met een 2U-ontwerp. Hiermee optimaliseert de gebruiker een breed scala aan producten en dynamische EQ voor subwoofers van Bowers & Wilkins.

Wie CDA-2HD zegt, zegt automatisch ook CDA-4D. Ook dit betreft een compacte versterker met geïntegreerde DSP. Deze beschikt over vier 125 Watt kanalen en is stijlvol afgewerkt in een compact 1U-ontwerp.

Lees ook


Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless Review luidsprekerBowers & Wilkins Zeppelin: Review luidspreker

 


 

Uiteraard mag de ISW-8 niet ontbreken. Deze zet de nieuwe toon voor in-wall subwoofers van Bowers & Wilkins. Wat ons wordt gegarandeerd? Toonaangevende prestaties voor volledig geconfigureerde toepassingen. Het ontwerp is duidelijk gecentreerd rond kracht en prestaties. 100 procent Bowers & Wilkins. Het past dankzij zijn slanke profiel zelfs in tussenwanden van slechts 10 centimeter dik.

Het kleinere ‘broertje’ van de ISW-8, de ISW-6, betreft een vergelijkbare subwoofer. Kernwoorden hierbij zijn veelzijdig en compact. Dit model heeft twee racetrack drivers die geplaatst zijn in een vibratie verminderende opstelling. Deze telg kan naadloos samenwerken met de CI300 en CI600 speakers van Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins is nog van 10 tot 14 mei aanwezig tijdens Integrated Systems Europe 2022. Alle modellen zullen helaas pas beschikbaar worden vanaf oktober 2022. Benieuwd naar de adviesprijzen? Hieronder een overzicht.

  • Bowers & Wilkins CDA-2HD: 2.500 euro
  • Bowers & Wilkins CDA-4D: 2.000 euro
  • Bowers & Wilkins ISW-8: 2.500 euro
  • Bowers & Wilkins ISW-6: 1.300 euro
  • Bowers & Wilkins ISW-6 Retro Fit Grille: 180 euro
Verkooppunten van het merk bowers-wilkins