‘s Wereld gerenomeerde en toonaangevende fabrikant op vlak van premium home entertainment systemen en leuke, sfeervolle audioproducten lanceert vanwege hun 110-jarige jubileum vier nieuwe producten waaronder de AVC-A110 AV versterker. Dit high-end vlaggenschip van Denon is ontworpen door het gepassioneerde team van Denon en vervaardigd volgens de hoogste standaarden. 

Denon AVC-A110 AVDe Denon AVC-A110 AV is een 13.2-kanaals 8K AV-versterker die naar eigen zeggen gemaakt is om de meest meeslepende home cinema ervaring ooit te bieden. Centraal hierbij staan dan natuurlijk de gekende formaten waaronder Dolby Atmos®, DTS: X®, DTS: X® Pro, IMAX® Enhanced, Auro-3D®, … en nog veel meer.

Deze versterker is voorzien van een zwart ‘interieur’ en wordt geleverd in een limited-edition zilver-grafietafwerking die zorgt voor een ware premium uitstraling. Samen met de voor- en zijpanelen van aluminum, de op gemaakte ‘stands’ en koperen transformatorplaat wordt er gezorgd voor een superieure scheiding tussen de ondergrond en de versterker zelf.

De ingenieurs hebben tijdens het ontwerp van de AVC-A110 enorm gelet op de details. Het was hun bedoeling om zelfs maar de kleinste nuances in de muziek te laten weerklinken. Hiermee willen ze hun missie graag doorzetten en dat is namelijk de muziek telkens opnieuw reproduceren die heel dicht aanleunt bij de originele opname.

Met de komst van hun nieuwste vlaggenschip willen ze jou als eindgebruiker de best mogelijke home cinema ervaring bieden. Dit realiseren ze dan ook met hun 8K / 60Hz pass-through (of upscaling) en 4K / 120Hz pass-through, ideaal voor gamers. Met die handige 8K-compatibiliteit wordt er dus voor gezorgd dat het in de toekomst nog gemakkelijker wordt gemaakt om upgrades uit te voeren.

“The AVC-A110 creates a lifelike cinematic experience thanks to its best-in-class monolithic amplifier design, hefty 8.2kg high current power transformer and custom 22,000uF/80V audio capacitors delivering 150 watts per channel.”

Indrukwekkend! Met de Denon AVC-A110 AV versterker kan je genieten van al jouw favoriete films, shows games, … en nog veel meer. Dat kan je bijvoorbeeld doen in combinatie met de nieuwste dynamische HDR-standaard, deze staat garant voor een nog betere helderheid en een dieper contrast.

De eARC HDMI-functie maakt het dan weer mogelijk om ongecomprimeerde audioformaten zoals Dolby Atmos® en DTS: X® rechtstreeks vanaf een smart-tv-app te verbinden met de AVC-A110 voor levensechte audioprestaties. Om jouw entertainmentervaring compleet te maken kan je dankzij de ingebouwde HEOS® draadloze multiroom muziekstreamingtechnologie al jouw favoriete content ‘streamen’ naar overal in huis.

Daarnaast biedt de AVC-A110 biedt ook toegang tot de meest populaire muziekdiensten waaronder Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer en nog veel meer om gebruikers onbeperkte toegang te bieden tot hun favoriete muziek, podcasts, … Gebruikers kunnen genieten van handsfree bediening van de AVC-A110 dankzij compatibiliteit met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri spraakopdrachten.

Denon AVC-A110 AVNet zoals de drie andere producten binnen hun jubileumeditie is ook de AVC-A110 AV versterker afgewerkt met het speciale en herkenbare jubileumlogo op het voorpaneel. Om het helemaal ‘af’ te maken wordt elk apparaat nog eens geleverd met een speciaal certificaat van echtheid.

De AVC-A110 AV versterker zal binnenkort leverbaar worden voor een adviesprijs van 5.500,- euro. Voor meer informatie over het jubileum jaar dat Denon nu feestelijk inzet, surf zeker eens naar hun website voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk denon