Denon heeft onlangs de DCD-1700NE aangekondigd. Een CD/SACD-speler die in staat is om high-resolution audio af te spelen. De DCD-1700NE biedt ondersteuning voor 192kHz/24-bit PCM audio, alsook 5,6 MHz DSD. Er zijn optische en coaxiale uitgangen aanwezig. De RCA-aansluiting niet te vergeten. Uiteraard heeft dit exemplaar nog veel meer ‘in petto’… Benieuwd naar de introductievideo?

Het is tijd om te genieten van een nauwkeurige geluidsweergave die trouw is aan de originele opname. Aldus de communicatie van het merk. Dankzij technologieën zoals Advanced AL32 Processing Plus en een nauwkeurige DAC wordt jouw favoriete natuurgetrouw weergeven.

Dankzij het originele Denon drive mechanisme met S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) kan je CD’s, SACD’s en DVD R/RW schijfjes afspelen. Wat de DCD-1700NE nu echt zo uniek maakt? De combinatie van hun technologieën en de hoogwaardige geluidskwaliteit. Bovendien is de 1700E uitgerust met zorgvuldig geselecteerde componenten.

Verder is deze telg ontworpen om trilling tot een minimum te beperken en eventuele negatieve effecten van de zware, krachtige componenten binnenin te verminderen. Dit werd gedaan om de muzikaliteit te maximaliseren. Het is duidelijk dat deze CD/SACD-speler bijna een complete pakket omvat dat tegemoet komt aan de wensen en noden van een moderne muziekliefhebber.

De DCD-1700NE is zorgvuldig getuned door de Sound Master van Denon. Het is nog niet duidelijk wanneer deze telg beschikbaar zou worden, maar we kunnen jullie wel al vertellen dat de officiële adviesprijs 1/499 euro bedraagt. Er is de keuze tussen een zwarte of zilveren uitvoering.

Verkooppunten van het merk denon