Het Japanse audiobedrijf Denon komt met een alles in één soundbar op de markt voorzien van DTS Virtual:X, ze hebben het product gedoopt tot de Denon DHT-S216. Volgends de fabrikant weet het toch een krachtig geluid neer te zetten ondanks zijn smalle design.

Het gekende bedrijf maakt wat betreft het geluid gebruik van ingewikkelde 3D-algoritmes (ontwikkeld door DTS) om een meerkanaalse audiotrack af te spelen op een zo realistisch mogelijke manier. Ze is daarom ook uitermate geschikt om te koppelen met elke televisie of mediaspeler. Dat kan bijvoorbeeld via HDMI of via de optische ingangen, volgens Denon zorgt de soundbar altijd voor een kristalhelder geluid. Op deze manier kan je je favoriete film nog meer beleven dankzij het 3-dimensionale geluid.

Denon DHT-S216

Met zijn compacte ontwerp is hij makkelijk in je TV-meubel te integreren. De ontwerpers hebben er ook voor gezorgd dat hij zo weinig mogelijk opvalt in een ruimte. Bovendien kan je hem ook heel makkelijk aan de muur bevestigen.

De Denon DHT-S216 maakt gebruik van twee geïntegreerde woofers die naar onder gericht zijn. Ze zijn 3 inch groot en bieden een alles in één oplossing, dit zorgt voor een levensechte televisie-ervaring.

Denon DHT-S216

Het product is verkrijgbaar vanaf midden januari 2020, enkel bij erkende Denon-dealers. Wil je graag meer weten over de Denon DHT-S216? Surf dan gerust naar de website van Denon.

Verkooppunten van het merk denon