Sonos liet even geleden een update los die de Playbar toelaat te werken met Trueplay. Zo kan je de soundbar perfect afstellen voor elke kamer in huis.

Speakerbedrijf Sonos is van mening dat elke kamer anders is. Een tijd geleden introduceerde het bedrijf daarom Trueplay, een app die Sonos-speakers afstemt op de ruimte waarin ze werken. De applicatie werkt nu ook met de Sonos Playbar, de soundbar van het bedrijf. Trueplay kan je wel enkel downloaden via de Appstore. De app werkt namelijk enkel op een iPhone, iPod Touch, of iPad. Met een druk op de knop wordt de microfoon van de smartphone gebruikt om de weerkaatsing van geluid te meten. Niet enkel muren, maar ook meubels en voorwerpen in de kamer worden in acht genomen.

Nadat de Tuning achter de rug is zou je Playbar het perfecte geluid voor de ruimte moeten leveren. Nadat de afstemming gebeurt is, kan je gebruikmaken van de equalisers om alsnog je geluid aan te passen. Kijk zeker op de site van Sonos voor enkele tips over hoe je Trueplay het beste kan gebruiken.

Verkooppunten van het merk sonos