Zoals we eerder al hebben gezegd in dit nieuwsbericht, nadert Audio Show iEar’ 2022 met rasse schreden. Op zaterdag 26 en zondag 27 november wordt het Koning Willem II stadion in Tilburg ‘omgetoverd’ tot een HiFi walhalla waarbij jij als consument kennis kan maken met meer dan 75 merken in ruim 30 luisterruimtes. Hieronder zetten we voor jou graag nog eens alle praktische informatie op een rijtje zodanig dat je goed geïnformeerd de beurs kan bezoeken.

Overzicht van standhouders

Dat er dit jaar heel wat standhouders zijn, staat buiten kijf. We zouden hier een alfabetische opsomming kunnen maken van alle merken en importeurs die dit jaar deelnemen aan Audio Show iEar’ 2022. Maar om alles ‘behapbaar’ te houden, kan je alle informatie omtrent deelnemers terugvinden in de verschillende nieuwsberichten die je hieronder rustig kan nalezen.

Special guest

Audio Show iEar' TilburgAudio Show iEar’ zou natuurlijk Audio Show iEar’ niet zijn als er geen special guests aanwezig zouden zijn. ‘Spilfiguren’ uit de audio en muziekwereld ‘zakken af’ naar het prachtige Tilburg zodanig dat jij kan genieten van de mooiste demonstraties, leukste workshops en nog veel meer. Een korte, niet-limitatieve bloemlezing: Jan Douwe Kroeske, Johan Coorg, A.J. van den Hul, William McCarthy, Nicolas Débard, Siemen Algra, Ulf Soldan, David Meyerowitz, Mark Ragett, Jeremy Brown en vele anderen. Benieuwd wie er nog allemaal komt? Dan is dit nieuwsbericht niet te missen.

Informatie locatie

Audio Show iEar' 2022Plaats van ‘handeling’ is in het Koning Willem II stadion (Tilburg). Bij binnenkomst ontvang je de gratis show catalogus met plattegrond. Om ervoor te zorgen dat je zeker de ruimte vindt die je zoekt, is digitale bewegwijzering aanwezig. Bij de entree is een bewaakte garderobe die overigens gratis is, net zoals de toegang tot de show.

Om ook de ‘innerlijke mens’ tijdig te versterken, na al dat ‘muzikaal geweld’ weliswaar, is op de tweede verdieping een restaurant aanwezig. In het restaurant zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Je bent in de mogelijkheid om hier een lunch te nuttigen die wordt verzorgd door Bonheur Horeca Groep. Betalen met PIN. Het volledige complex is bereikbaar voor mindervaliden. Een lift is aanwezig.

Bereikbaarheid en parking

Wat betreft bereikbaarheid en parking moet je je geen zorgen maken: de locatie is erg toegankelijk. Zowel met de auto als het OV (Openbaar Vervoer). Respectievelijk vanaf de naastgelegen A58 of via Tilburg Centraal Station. Er is gratis parkeergelegenheid rondom het stadion, P1/P2/P3. Er wordt gevraagd om de aanwijzingen van parkeerbeheer op te volgen.

Een shuttle service is aanwezig voor het ‘transport’ van Tilburg CS naar het stadion. Gedurende de volledige dag wordt er gratis op-en-neer gereden met DS Automobiles, duidelijk herkenbaar aan het iEar’ show logo. Vanaf de Kiss&Ride plek op Tilburg CS, uitgang Noord. Mede mogelijk gemaakt door DS Store.

Winnen op Audio Show iEar’ 2022

Als showbezoeker maak je kans op te gekke prijzen die een totaalwaarde van ruim 7.500 euro hebben. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een winkaartje invullen bij het show promotieteam en je dingt al mee. Wil je je kans vergroten (lees: verdubbelen)? Vul dan zeker ook het online winformulier in. De winnaars worden op 29 november bekend gemaakt en op de hoogte gebracht.

Audio Show iEar' 2022 prijzen

iEar’ store

Uiteraard is er niets leuker dan ‘lekker’ hifi winkelen. De winkels van iEar’ in Tilburg en Amsterdam zijn weliswaar gesloten op zaterdag 26 november, maar op de show richt de gespecialiseerde AV-winkel een heuse iEar’ Store in. Een showweekend waar je kan ‘shoppen’ naar ‘muzikale hartenlust’? Dat zeker.

Nu vraag je je wellicht af: hoe dat kan? Verdeeld over de show vind je in de deelnemer ruimtes te gekke showaanbiedingen. Daarnaast vind je in de iEar’ Stores (S10 & B6) uiterst interessante koopjes waarvan er ongetwijfeld een boel op je verlanglijstje staan.

Dan rest er ons alleen nog te zeggen: heel veel plezier gewenst op Audio Show iEar’ 2022. Wil je alles nog eens nalezen? Dan is de website van het evenement zeker de moeite waard. Ook nog leuk om te vermelden: er zullen ook speciale showaanbiedingen zijn… Die worden donderdag 24 november bekend gemaakt op deze pagina. Stay tuned!

Verkooppunten van het merk kef