Als je AudioVideo2day regelmatig volgt, dan weet je dat DALI eerder hun nieuwste state-of-the-art vlaggenschip luidspreker heeft onthuld: de KORE vloerstaander. Een speaker die vast en zeker toebehoort aan het high-end segment, zonder twijfel. Met een bedrag van 80.000 euro staan ze bij DALI dan ook bovenaan in de prijslijst. Heb je deze exemplaren altijd al ‘aan het werk’ willen horen? Grijp dan nu zeker je kans want op zondagmiddag 11 december 2022 organiseert Audio TV Centrum twee luistersessies met de KORE’s. Wij zijn er alvast 100 procent van overtuigd dat je als bezoeker geen spijt zal krijgen van je bezoek, integendeel.

Het team van Audio TV Centrum in Eindhoven was, na een uitgebreide luisterdemo uiteraard, meteen overtuigd. Zo besloot de gespecialiseerde AV-zaak om de DALI KORE op te nemen in het ‘vaste portfolio’. Audio TV Centrum is overigens exclusief dealer hiervan voor Nederland.

“The DALI KORE is the best speaker we’ve ever created. It’s the culmination of everything we’ve learned in four decades of loudspeaker design and manufacturing in one outstanding loudspeaker”.

Tijdens deze middag geeft Ronald van DALI Benelux meer uitleg over de ontwerpfilosofie, de gebruikte materialen en alle bijzonderheden. Om het in eigen woorden uit te drukken: ze laten de teugels vieren en laten de KORE’s doen waar ze goed in zijn: muziek maken. Of beter gezegd: weergeven.

De middag is onderverdeeld in twee sessies zodanig dat ze de drukte kunnen spreiden. De eerste sessie start om 13u, de tweede om 15u. Heb je nou zoiets van: dit wil ik niet missen? Schrijf je dan in via het uitnodigingsformulier op deze pagina. Er wordt gevraagd om aan te duiden welke sessie je graag wil volgen. De plaatsen zijn beperkt. Audio TV Centrum benadrukt dat iedere persoon, die wenst te komen, het formulier moet invullen.

Ook nog leuk om te vermelden: elke deelnemer maakt kans op één van de twee DALI IO-4 hoofdtelefoons die Audio TV Centrum verloot. Afspraak in de Geldropseweg 105 (5611 SE Eindhoven) om de allernieuwste topmodellen van het Deense merk te ontdekken. De tijden van beide sessies zijn als volgt:

  • Sessie 1: 13 uur tot 14u30 (binnenlopen kan vanaf 12:30)
  • Sessie 2: 15 uur tot 16u30 (binnenlopen kan vanaf 14:30)

Kan je niet wachten tot zondag 11 december? Dan kan je in tussentijd gerust al een kijkje nemen naar onderstaande video waarin je alles ontdekt over Audio TV Centrum, alsook wat hun uniek maakt. Klaar om volledig ondergedompeld te worden in de ‘Audio TV Centrum-vibe’?

Verkooppunten van het merk dali