De zomer krijgt een muzikale boost dankzij de sprankelende Omnia Summer 2023 Playlist van Sonus faber. Het gepassioneerde team van deze fabrikant heeft besloten om muziekliefhebbers te verrassen met een selectie van zomerse nummers. Artiesten zoals Jorja Smith, Fleetwood Mac en Michael Kiwanuka passeren allemaal de ‘revue’. Deze uitgekiende afspeellijst is perfect afgestemd op de krachtige klanken van de Omnia draadloze luidspreker. Klaar voor een zomer vol muzikale harmonie?

De Omnia, een hoogwaardige draadloze luidspreker van Italiaanse makelij, staat centraal in deze muzikale ervaring. Met 7 interne speakers en geavanceerde signaalverwerking, levert de Omnia een meeslepend geluid. Een vermogen van maar liefst 490 Watt? Dat zeker. Deze speaker dompelt je onder in een 360-graden geluidservaring. Daardoor beleef je muziek op een volledig nieuwe manier. Ontworpen voor een naadloze connectiviteit, kan de Omnia moeiteloos gekoppeld worden met apparaten, platenspelers en televisies.

Sonus faber, bekend om hun 40 jaar aan audio-engineering en kenmerkend Italiaans design, produceert luidsprekers die met de hand vervaardigd worden in Vicenza, Italië. De luidsprekers zijn gemaakt met materialen zoals onder andere hout en leer. De fabrikant staat bekend om zijn natuurlijke geluid. Inclusief een driedimensionale, meeslepende audio-ervaring die de artistieke intentie van de artiest tot leven brengt. De Sonus faber Omnia Summer 2023 Playlist is zowel beschikbaar via TIDAL als Spotify.

Laat de diepe bassen en zomerse melodielijnen weerklinken uit de Omnia luidspreker. Of je nu ontspant bij het zwembad, een barbecue organiseert of gewoon geniet van de zonsondergang. Voor meer informatie over Sonus faber en hun sfeervolle belevingsproducten: bezoek zeker eens sonusfaber.com.

Verkooppunten van het merk sonus-faber